Auditiek Lammers

Ron Lammers

“Blissy Design heeft niet alleen de perfecte website voor ons ontwikkeld maar in een eerder stadium een complete huisstijl ontworpen. Blissy Design heeft de juiste aandacht voor onze doelgroep en, belangrijker nog, onze ideeën zijn buitengewoon creatief vormgegeven”

Huisstijl

een onderdeel van je corporate identity

Huisstijl is een onderdeel van je “Corporate Identity”. Elke ondernemer krijgt hier mee te maken. Denk maar eens aan je logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en natuurlijk de website. Hiermee presenteer je jouw bedrijf naar de buitenwereld.

Een advertentie en/of een brochure kan jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven en opdrachten opleveren. Als bij alle communicatie uitingen de huisstijl herkenbaar is, zorgt dat voor een professionele uitstraling, en wil men graag zaken met je doen!

"Of de klant je nu via drukwerk, social media of internet vindt, wij zorgen ervoor dat de uitstraling van je bedrijf overal gelijk is"

 Ook als je denkt "Ik wil mij graag beter en professioneler presenteren" kan Blissy met je meedenken. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen doelgroep. De wijze waarop je jouw bedrijf positioneert en je onderscheidt van de concurrent is bij elk bedrijf natuurlijk weer anders.

Vedafit

Angelique Vermeulen

Ik ben superblij en dankbaar dat je mij helpt hierin. Ik heb al veel complimenten gekregen dat het er zo professioneel uitziet.”