Blissy CMS Design

Content Management Systemen

De afkorting CMS staat voor “Content Management Systeem”. Dit zijn beheersystemen waarbij de gebruiker, zonder technische kennis, zelf hun website kan bijhouden. Een CMS is van belang voor website's waarbij de content regelmatig aanpassing behoeft
(bijv. een nieuwsblog).

Een nadeel is echter dat deze CMS systemen vaak met vaste templates (sjablonen) werken zodat jouw website zich niet meer kan onderscheiden van de massa.

“Blissy Design heeft daarom naar een oplossing gezocht die het mogelijk maakt om je niet alleen met een custom design website te onderscheiden, maar ook met een CMS het beheer in eigen hand te hebben.”

Blissy Design geeft je de keus uit twee verschillende CMS systemen. Het eigen en zeer gebruikersvriendelijke BlissyCMSDesign of het zeer uitgebreide OctoberCMS. Echter de meeste klanten zullen goed uit te voeten kunnen met ons eigen BlissyCMSDesign systeem.

Blissy CMS Design

BlissyCMSDesign is een krachtig en gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. Laat Blissy Design je website bouwen in dit CMS en voer zelf je modificaties en nieuwsblog updates door.

Om een grotere stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen worden BlissyCMSDesign websites standaard gehost op een gecertificeerde hostingomgeving. We hoeven alleen nog je eigen domeinnaam en mailaccounts voor je  te registreren.

Na de koppeling beschik je over een snelle webpagina met een eigen Content Management Systeem om je eigen modificaties en updates door te voeren!

October CMS

October is een open-source, zelf-gehost CMS-platform op basis van het Laravel PHP Framework. October CMS zit niet vol met functies die je niet nodig hebt. Maar door de toch zeer uitgebreide mogelijkheden van dit CMS systeem is de gebruikersvriendelijkheid iets minder dan ons eigen BlissyCMSDesign syteem. Ook is het kostenplaatje geheel anders.

Blissy Design

BlissyCMSDesign portfolio

progVisions

03-04-2021

De nieuwe website van progVisions staat nu online.
Blissy Design heeft een (responsive) redesign gedaan voor progVisions. Dit project is op verzoek ontwikkeld met Adobe Dreamweaver.

Berg Products

01-10-2020

De nieuwe website van Berg Products staat nu online.
Berg Products levert Voertuig Navigatie Systemen speciaal gemaakt voor het navigeren met grote voertuigen.

EAL (Apeldoorn) BV

09-09-2020

De nieuwe website van EAL (Apeldoorn) BV staat nu online.
Blissy Design heeft voor EAL (Apeldoorn) BV een kompleet nieuwe website ontworpen op basis van de al aanwezige content.