Blissy CMS Design

Content Management Systemen

De afkorting CMS staat voor “Content Management Systeem”. Dit zijn beheersystemen waarbij de gebruiker, zonder technische kennis, zelf hun website kan bijhouden. Een CMS is van belang voor website's waarbij de content regelmatig aanpassing behoeft
(bijv. een nieuwsblog).

Een nadeel is echter dat deze CMS systemen vaak met vaste templates (sjablonen) werken zodat jouw website zich niet meer kan onderscheiden van de massa.

“Blissy Design heeft daarom naar een oplossing gezocht die het mogelijk maakt om je niet alleen met een custom design website te onderscheiden, maar ook met een CMS het beheer in eigen hand te hebben.”

Blissy Design geeft je de keus uit de verschillende CMS systemen. Echter de meeste klanten zullen goed uit te voeten kunnen met ons eigen BlissyCMSDesign systeem.

Tevens is het mogelijk om voor de combinatie WordPress en WooCommerce te kiezen. Dit is echter alleen aan te raden voor uitgebreide webshops. Want als je ons eigen BlissyCMSDesign systeem combineert met ons eigen BlissyShopDesign systeem kan je op een gemakkelijke en voordelige manier zelf artikelen verkopen op je eigen website en/of social media kanalen. Kijk maar eens op onze eigen Artwork Shop of lees meer op onze BlissyShopDesign pagina.

voorbeeld blissy shop
Artwork shop

Blissy CMS Design

BlissyCMSDesign is een krachtig en gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. Laat Blissy Design je website bouwen in dit CMS en voer zelf je modificaties en nieuwsblog updates door.

Om een grotere stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen worden BlissyCMSDesign websites standaard gehost op een gecertificeerde hostingomgeving. We hoeven alleen nog je eigen domeinnaam en mailaccounts voor je  te registreren.

Na de koppeling beschik je over een snelle webpagina met een eigen Content Management Systeem om je eigen modificaties en updates door te voeren!

October CMS

October is een open-source, zelf-gehost CMS-platform op basis van het Laravel PHP Framework. October CMS zit niet vol met functies die je niet nodig hebt. Maar door de toch zeer uitgebreide mogelijkheden van dit CMS systeem is de gebruikersvriendelijkheid iets minder dan ons eigen BlissyCMSDesign syteem. Ook is het kostenplaatje geheel anders.

WordPress / Woocommerce

Voor uitgebreide shop systemen gebruiken we de combinatie WordPress en WooCommerce.

Blissy Design

laatste nieuws

Bnbvanduin home 01

BNB van Duin

08-01-2024

De nieuwe website van B&B van Duin staat nu online.
Blissy Design heeft de nieuwe website voor BNB van Duin in Steenderen (GLD) ontworpen met het eigen BlissyCMSDesign content management systeem.

Artwork Shop Overzicht

Blissy Shop Design Voorbeeld

03-10-2023

De  webshop van Blissy Design staat nu online.
Blissy Design heeft al het artwork voor het debut album "Mask" van The Foundation ontworpen. Denk naast het album artwork ook aan de flyers, posters, info-sheet, video-clips en merchandise artikelen. Bestel nu je eigen Hoodie, Sports Jersey of Sweatshirt met het originele artwork.

TF Home

The Foundation

29-06-2023

De  website van The Foundation staat nu online.
Blissy Design heeft al het artwork voor het debut album "Mask" van The Foundation ontworpen. Denk naast het album artwork ook aan de flyers, posters, info-sheet, video-clips en merchandise artikelen.

Berg Products

06-09-2022

De nieuwe 2022 website van Berg Products staat nu online.
De nieuwe Berg Products webshop is ontwikkeld met WordPress in combinatie met het WooCommerce winkel systeem.