Blissy CMS Design

Content Management Systemen

De afkorting CMS staat voor “Content Management Systeem”. Dit zijn beheersystemen waarbij de gebruiker, zonder technische kennis, zelf hun website kan bijhouden. Een CMS is van belang voor website's waarbij de content regelmatig aanpassing behoeft
(bijv. een nieuwsblog).

Een nadeel is echter dat deze CMS systemen vaak met vaste templates (sjablonen) werken zodat jouw website zich niet meer kan onderscheiden van de massa.

“Blissy Design heeft daarom naar een oplossing gezocht die het mogelijk maakt om je niet alleen met een custom design website te onderscheiden, maar ook met een CMS het beheer in eigen hand te hebben.”

Blissy Design geeft je de keus uit twee verschillende CMS systemen. Het eigen en zeer gebruikersvriendelijke BlissyCMSDesign of het zeer uitgebreide OctoberCMS. Echter de meeste klanten zullen goed uit te voeten kunnen met ons eigen BlissyCMSDesign systeem.

Op speciaal verzoek van een klant hebben we ook een complete webshop gerealiseerd met de combinatie WordPress en WooCommerce.

Blissy CMS Design

BlissyCMSDesign is een krachtig en gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. Laat Blissy Design je website bouwen in dit CMS en voer zelf je modificaties en nieuwsblog updates door.

Om een grotere stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen worden BlissyCMSDesign websites standaard gehost op een gecertificeerde hostingomgeving. We hoeven alleen nog je eigen domeinnaam en mailaccounts voor je  te registreren.

Na de koppeling beschik je over een snelle webpagina met een eigen Content Management Systeem om je eigen modificaties en updates door te voeren!

October CMS

October is een open-source, zelf-gehost CMS-platform op basis van het Laravel PHP Framework. October CMS zit niet vol met functies die je niet nodig hebt. Maar door de toch zeer uitgebreide mogelijkheden van dit CMS systeem is de gebruikersvriendelijkheid iets minder dan ons eigen BlissyCMSDesign syteem. Ook is het kostenplaatje geheel anders.

WordPress / Woocommerce

Voor uitgebreide shop systemen gebruiken we de combinatie WordPress en WooCommerce.

Blissy Design

laatste nieuws

TF Home

The Foundation

29-06-2023

De  website van The Foundation staat nu online.
Blissy Design heeft al het artwork voor het debut album "Mask" van The Foundation ontworpen. Denk naast het album artwork ook aan de flyers, posters, info-sheet, video-clips en merchandise artikelen.

Berg Products

06-09-2022

De nieuwe 2022 website van Berg Products staat nu online.
De nieuwe Berg Products webshop is ontwikkeld met WordPress in combinatie met het WooCommerce winkel systeem. 

Vedafit

10-12-2021

De nieuwe website van Vedafit staat nu online.
Blissy Design heeft de nieuwe Vedafit website voor Oersterk Coach Angelique Vermeulen ontworpen met het eigen BlissyCMSDesign content management systeem.

progVisions

03-04-2021

De nieuwe website van progVisions staat nu online.
Blissy Design heeft een (responsive) redesign gedaan voor progVisions. Dit project is op verzoek ontwikkeld met Adobe Dreamweaver.