Blissy Design

grafische vormgeving en website ontwerp

Blissy Design is een ontwerpstudio voor grafische vormgeving en website ontwerp.

"Onderscheid je van de massa! Vertaal samen met de ontwerper jouw personal business concept naar een op maat gemaakte huisstijl en website."

 Ook als je denkt "Ik wil mij graag beter en professioneler presenteren" kan Blissy Design met je meedenken. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen doelgroep. De wijze waarop je jouw bedrijf positioneert en je onderscheidt van de concurrent is bij elk bedrijf natuurlijk weer anders.

Grafische vormgeving

Huisstijl is een onderdeel van je “Corporate Identity”. Elke ondernemer krijgt hier mee te maken. Denk maar eens aan je logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en natuurlijk de website. Hiermee presenteer je jouw bedrijf naar de buitenwereld.

Promotioneel drukwerk is een onderdeel van je totale communicatiestrategie. Met een bedrijfsbrochure laat je potentiele klanten kennis maken met jouw producten en bedrijf.

Een advertentie en/of een brochure kan jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven en opdrachten opleveren.

"Als bij alle communicatie uitingen de huisstijl herkenbaar is, zorgt dat voor een professionele uitstraling, en wil men graag zaken met je doen!"

Website ontwerp

Blissy (CMS) Design ontwikkelt websites die de uitstraling van jouw bedrijf of instelling weergeeft op het internet zoals jij dat wilt. Jouw website is het digitale visitekaartje naar de buitenwereld. Blissy (CMS) Design maakt voor jou een op maat gemaakte website. Samen kiezen we de juiste kleuren voor een kleurenpalet dat de uitstraling van jouw website versterkt en het juiste gevoel oproept bij de doelgroep. Zodat de mensen jouw website, het product en het bedrijf onthouden.

"Geef jouw onderneming een professionele uitstraling door een custom design website en huisstijl."

Blissy Design

diensten & producten

Blissy CMS

Blissy Shop

CMS & Shop systemen

Visitekaartjes

Enveloppen

Briefpapier

Logo ontwerp

Flyers

Brochures